GRUP OTOMASYON

Önde gelen CAD/CAM, Simülasyon, Ürün Yaşam Çevrimi (PLM) Yazılımları ve Mühendislik Hizmetleri Tedarikçisi

Yazılımlarımızı İnceleyin

Sizin için en uygun yazılımı deneyimleyin. Demo talebinde bulunun ve kullanmaya başlayın.

Eğitimlerimize Katılın

Grup Otomasyon, 20 yılı aşkın süredir sektöre yönelik eğitim kursları vermektedir. Eğitim personelimiz …

Ekibimizden Destek Alın

Destek altyapımızın temeli Yardım Masamızdır. Destek ekibimiz endüstride tecrübesi olan

Grup Otomasyon

25 Yıldan beri Otomotiv, Havacılık ve Savunma, Makine, Endüstriyel Ekipmanlar sektörlerine dünyanın önde gelen mühendislik yazılım çözümlerini tedarik ederek, destek oluyoruz. Yazılım Portföyümüz CATIA, 3DEXPERIENCE, DELMIA, SIMULIA, 3DVIA, ENOVIA, AUTOFORM, MOLDEX3D ve ZW3D gibi önde gelen çözümleri içermektedir. Profesyonel takımlarımızla birlikte müşteri odaklı danışmanlık, yapılandırma, uygulama, eğitim, destek ve mühendislik hizmetleri ile çözüm sağlıyoruz. İş çözümlerimiz Ürün yaşam döngüsü yönetimi, 3D tasarım modelleme ve simülasyon, Sonlu Eleman Analizi (FEA) ve simülasyon, Üretim proseslerinin tasarımı, simülasyonu ve optimizasyonu, Ergonomik tasarım, Ürün dokümantasyonu, Akademik çözümler ve sertifikalı eğitim kurslarını kapsamaktadır.

case-study-1

ÜRÜNLERİMİZ

25 yılı aşkın deneyim ile otomotiv, havacılık ve savunma, makine ve endüstriyel ekipmanlar sektörleri başta olmak üzere endüstriye en gelişmiş, verimli ve ekonomik yazılım çözümleri sunmaktayız.

3DEXPERIENCE Platform Tanıtımı

3DEXPERIENCE; ENOVIA, CATIA , SOLIDWORKS, 3DEXCITE, GEOVIA, BIOVIA, DELMIA, SIMULIA, 3DVIA, EXALEAD , NETVIBES uygulamalarını tek bir çatı altında toplayan ve benzer uygulamaların da entegrasyonuna uygun olan ileri teknoloji altyapısına sahip bir iş deneyimi platformudur.

Endüstriler

25 yılı aşkın deneyim ile otomotiv, havacılık ve savunma ve endüstriyel ekipmanlar sektörleri başta olmak üzere endüstriye gelişmiş ekonomik yazılım çözümleri sunmaktayız.

Neden Grup Otomasyon ?

Temel Değerlerimiz

Dürüstüz, Müşteri Dostuyuz, Çözüm Odaklıyız, Sorumluluk Alırız, Öncüyüz, İnsanlara ve Doğaya Saygı Duyarız. Müşterilerimize Değer Katarak Global Rekabette Öne Geçmesine Katkı Sağlayacak  Mühendislik Çözümleri ve Hizmetleri Sunarız.

Blog

Haberler

Bazı Müşterilerimiz

Grup Otomasyon

Yazılımlarımız hakkında bilgi, destek ve satış talebinde bulunabilirsiniz.